Facebook
Twitter
Du bass nach net ugemellt. Mell dech gratis un
ëm wat geet et op Photogen.lu?
 

Bettseescheszalot

 
All Fotoen an dëser Serie:
5605 Thumbnail
5606 Thumbnail
5607 Thumbnail
Bettseescheszalot
  • Fotograf:
  • Eropgelueden:
    02.04.2010
  • Gekuckt:
    31976
  • Favoriten:
    0
  • Kommentarer:
    13
  • Originaldatum:
    2.04.2010
  • Fotoapparat:
    NIKON D700
  • Objektiv:
    AF-S VR Nikkor 70-200 mm 1:2,8G ED
Kategorie: Objeten an Still Life »» Misc  
Extras:
TC20E III

Fir anzesetzen: [pg_img=44184]
Kommentar vum Fotograf:
gebootschte Gromperen an ee Bréidchen
jean0663 02.04.2010 - 14:34
Déi Foto passt super an d'Ouschterzäit.
dentom 02.04.2010 - 15:50
Do kritt een wierklech honger. Mercismile.
suraki 02.04.2010 - 17:02
ech kann et richen d'Bréitchen closed_eye
Laurent76 02.04.2010 - 19:21
Daat geseit gudd aus!

Ech war den metten och stiechen....
Maimonides 02.04.2010 - 21:15
Super Série, Nico.
Bei eis doheem wären nach Gréiwen op dër Zaloot gëwiescht.
An hei nach aus engem Marco Polo iwert d'EIFEL: "So gehören noch heute zu den Eifeler Spezialitäten, die man durchaus als Leckerei ansehen kann, die "Hongslatze", der auch Kettensalat genannte Löwenzahnsalat. In der Eifel werden auch heute noch die jungen Blätter des Löwenzahns schmackhaft mit einer warmen, sauren Specksauce serviert oder mit Kartoffeln und Speck gemischt."
Nicon07 02.04.2010 - 21:28
Normalerweis, Charel, si bei eis och Gréiwen drop, op der Kettestäckszalot (wéi méng Fra dat nennt), awer haut war nun eemol Karfreddich, në!? smile
Maimonides 02.04.2010 - 21:40
(Mat Karfreddich hoss de Recht.)
Dëm "Marco Polo" no gëhéiert also dëst Rezept zum patrimoine culinaire vun enger Régioun. An der Eifel gët ët och: "Viez". Dat ass schonn interessant.
Nicon07 02.04.2010 - 21:44
Mir si jo och irgendwéi "Eifeler", oder net?
Maimonides 02.04.2010 - 22:17
Oder sie sin eiser ?
closed_eye
n0kle 02.04.2010 - 22:05
dei eischt gefällt mir am beschten smile dsicht as genial an dfarwen passen eierwei super beineen smile schein aarbescht smile
Jean-Jos 02.04.2010 - 23:24
croustillant, schued, datt ee sech nët saat kucke kann closed_eye
Gaga 03.04.2010 - 03:02
kee wonner dat et naischt mat mengem régime get ... alles deng schold nicon !
Jeanny 03.04.2010 - 07:25
Zalot geet mir duer Nico, nach e puer Croutons drop mmmm

(Passwuert verluer)

Foto vun der Woch

Tunnelbleck

Eis Partner

VisionLecuit

Am Moment online

 
 
Neisten Benotzer: Javi
Am Ganzen: 3725
1 Benotzer an 511 Gäscht online